Széchenyi 2020
KAPCSOLAT BELÉPÉS
Széchényi 2020

Kedvezményezett neve: P.O.P. Értékesítésfejlesztési Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Informatikai fejlesztés a P.O.P Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 15 118 250 Ft (35%)

A kölcsön összege: 23 757 250 Ft (55%)

 

A projekt tartalmának bemutatása:

Megtörtént a szoftvermodulok bevezetése a Támogatói Okiratnak megfelelően.

A munkafolyamat-irányítási rendszerben egyértelmű lesz a cégben a feladatkiosztás és annak ellenőrzése, a modullal a munkafolyamatokat automatizáltuk, az elvégzendő feladatok egy felületen elérhető mindenki számára határidőkkel és releváns információkkal.

A rendszer céljai: Vezetői kockázatkezelés megvalósítása, Vezetői áttekintés, vezetői prioritások érvényesítése, Határidők tudatosítása a folyamatok végrehajtóiban.

A Szolgáltatásmenedzsment modullal az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink kezelését végezzük magasabb színvonalon.

Kontrolling és döntéstámogatás rendszer képes a vállalat adatbázisához csatlakozni, és az ebből kapott adatokat feldolgozni, elemezni. Riportok eredmények exportálása. A rendszerből riportok eredményéi exportálhatóak(menthetőek) tovább felhasználható formátumban.

A tudásmenedzsment rendszerben egy helyen megtalálhatóak a cégben felhalmozódott tudásanyag és tapasztalatok, munkakörönként tárolva, így új kollégák gyorsabban tudják elsajátítani a munkakörük fogásait.

A térinformatikai rendszer a terepen dolgozó értékesítési kollégák útvonaltervezését, ellenőrzését biztosítja. A mobiltechnika az értékesítési kollégák irodán kívüli adminisztrációs feladatait kezeli.

A telepített modulok a megvalósítás helyszínén szerverről működnek, a bérelt modulokat a szállító cég szerverein működnek, nekünk pedig teljes körű hozzáférési jogunk van hozzájuk.

 

A projekt befejezési dátuma: 2020.11.02

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-16-2018-01318